mandag den 30. september 2013

Til fordel for dyreværnet

Denne er fundet på min facebookside, muskelhunde skal forblive iDanmark
 http://www.facebook.com/MSFIDdk , og sådan et initiativ skal selvfølgeligt spredes
Kontakt er nederst

Hej allesammen.
Jeg er vild med at gøre en forskel. I sær når det handler om vores dyr. Derfor har jeg besluttet mig for at indsamle foder, tæpper, kurve, legetøj osv. fra alle Jer, og donere det til Dyreværnet, som gør en kæmpe forskel for vores dyr. Og det er alle dyr store som små. Alt kan bruges.

Jeg sender et billede den dag jeg donere det til Dyreværnet, som bevis for at Det er blevet doneret og ikke solgt videre. Jeg henter gerne på jeres adresser, i må gerne levere det og jeg betaler gerne Porto nu hvor det kommer til at gå til en god sags tjeneste. Jeg håber på, at mange af Jer vil støtte op om det. Jeg har allerede samlet en sort sæk og håber det bliver til meget mere. Jeg vil senere dele flyers ud og hænge sedler op rundt omkring så folk kan kontakte mig, hvis de ønsker at donere noget til vores alle sammens helte, Dyreværnet.
Håber på opbakning.
Mvh. Katrine Poder.

KONTAKT


billede er fra

søndag den 22. september 2013

Lovgivende,udøvende og dømmende magt



I danmark vi en 3-enighed i lovgivningen

det er:

den lovgivende magt

den udøvende magt

den dømmende magt




Hver tager sig af sin del af lovgivningen


Den lovgivende sætter en ide til lov, til høring, derefter skal den igennem 3 høringer udover det, hvor det skal godkendes hver gang, og går den igennem bliver den derefter en del af lovgivningen

Den udøvende magt er politiet, der sørger for at loven opretholdes

Den dømmende magt, er dommere der sørger for at den der har brudt loven, idømmes en straf


Det er sådan det burde være, MEN i Danmark har politiet besluttet sig for at være både den udøvende og dømmende magt, og samtidigt nægtes der at man kan anke dommen, hvis det gælder hundeloven

Således kan en hundeejer ikke anke hvis ens hund idømmes døden.

Hvis den senere frikendes er det desværre ofte for sent, og hunden er død


Resultatet er, at vi, som hundeejere, er retsløse, og det er uhørt i Danmark, da vi er et demokratisk land.


Mit spørgsmål: 
Hvordan kan politikerne gå med til det?

Til dags dato, har jeg ikke fået noget svar.
Det sætter spørgsmålet..
Er man ikke uskyldig til andet er bevist?

Desværre ikke i Danmark vedr hundeloven
Her skal EJERNE bevise hunden er lovlig, hvis den er født eller skiftet ejer efter 17 marts 2010
Der er man derfor ikke uskyldig indtil andet er bevist......Dette går fuldstændigt imod, hvad vi lærer!


torsdag den 19. september 2013

Send en mail til politikerne med fakta. Læs her hvordan


INTRO: Kat buru er en af dem der kæmper meget for informationsspredning, og jeg mødte hende via facebook og sidenhen ved en demonstration hun lavede i København, som var en af de allerførste
Jeg har stor respekt for hendes arbejde og faktasamling, og det hele er samlet i hendes blog pitbullmyter
Jeg videresender denne bøn til alle jer, så i kan skrive til diverse politikere, adresserne står i bunden

Jeg skriver til jer pga. Karen Hækkerups seneste udmelding om, at hun ikke har tænkt sig at ændre hundeloven.

Personligt, så er jeg træt. Jeg er utrolig træt, vred og ked af den behandling vi har fået igennem disse hårde tre år. Tre års kæmpen fra vores side af og hvad behandler de os som?

Det er lidt ironisk, at jeg skriver til jer alle nu... vi har mødtes på vidt forskellige måder, men for mange, så udspringer det oprindeligt af, at en bekymret gymnasieelev, travlt optaget af eksamener, standsede alt hvad hun havde gang i for at arrangere en demonstration i København imod en lovgivning der skulle bruges til at dræbe hunde. Hun havde aldrig før prøvet at arrangere en demonstration og hun havde ikke engang hund. Hun ville bare gøre en forskel.

Gymnasieeleven er nu en universitetsstuderende. Hun har stadig ikke hund, men er stadigvæk bekymret på jeres vegne, på ALLE hundes vegne. Og endnu engang kalder hun på hjælp imod en regering der forsøger at skabe en uretfærdig lov... en anden regering, men den samme lov. Cirklen kommer til en slutning.

Jeg ved godt, at mange af jer er uvenner nu. Jeg ved godt, at de fleste er gået hver til sit og forsøger at bekæmpe hundeloven på hver deres måde. Det skal I have lov til. Jeg beder jer med hele mit hjerte, at I ikke bruger denne chat til at skændes med hinanden... desperat, så ønsker jeg kun hjælp lige nu.

Som nogle af jer nok ved, så oprettede jeg en blog ved navn Pit Bull Myter. Selvom der er mange racer forbuddet rammer, har jeg valgt at benytte denne som banner-racen. Den er trods alt den mest kontroversielle, så hvis man kan informere folk om den, så bliver de andre barneleg.

Bloggen er lavet i samarbejde med nogle af de største pit bull eksperter i USA. Desuden henter bloggen sine informationer fra Karen Delise (The Pit Bull Placebo), adskillige importerede bøger om racen og endda magasiner og artikler helt fra 1920'erne. Der er ikke sparet på noget.

Dette er på nuværende tidspunkt den største samling information om pit bulls på dansk. Det har taget mig årevis at skrabe alle disse informationer sammen. Dette er min grund for, at politikerne ikke bør ignorere den. I over en måned har jeg forsøgt at få Karen Hækkerup til at læse den, men hun har med vilje ignoreret alle mine beskeder. Måske kan hun ignorere én, men kan hun ignorere flere? Kan hun virkelig ignorere os allesammen?

Kære venner... jeg beder jer om en sidste ting. Et sidste slag i denne grusomme kamp.

Jeg vil bede jer alle om at sende http://pitbullmyter.tumblr.com/ i en mail til politikerne. Introducer jer selv, tal høfligt (jeg ved det er svært, jeg sidder og ryster af arrigskab lige nu) og informer om, at denne blog er den største samling information om pit bulls på dansk, at det er sagligt og at det er vigtigt. Gør jeres besked personlig, men inkluder linket til bloggen - Mette Gjerskov så det som "spam", hvis man bare skrev den samme besked... men hvis det er forskellige beskeder med det samme link i, så har de ikke nogen undskyldning for at ignorere den.

Hvis I har sider og grupper, så del denne besked på jeres sider og opforder andre til at sende mails - OG Facebook beskeder til politikerne, hvis man er "ven" med dem på Facebook.

Her er mailadresserne.
De er til statsministeren, justistsministeren, fødevareministeren, formændene for alle partier og dyrevelfærdsordførere for alle partier. I kan bare kopiere dem og sætte dem som modtagere i én mail og skriv dem en fællesbesked. Lad den være ærlig, fyldt med jeres ildsjæl, som jeg ved I stadig har. Lad os stå sammen i denne ulvetime - for hundenes skyld.

jm@jm.dk

min@fvm.dk

verbo@ft.dk

lars.rasmussen@ft.dk

orla.hav@ft.dk

dennis.flydtkjaer@ft.dk

dfanbf@ft.dk

karina.lorentzen.dehnhardt@ft.dk

udenrigsministeren@um.dk

lene.espersen@ft.dk

kflaba@ft.dk

lotte.rod@ft.dk

im@im.dk

per.clausen@ft.dk

leif.mikkelsen@ft.dk

anders.samuelsen@ft.dk

Er hundeloven egentlig en lov??



sidst jeg så efter kunne man anke love, men med hundeloven er dette ikke muligt, så er det overhovedet en lov?
Hvor er retssikkerheden henne for hundejere i Danmark?
Politiet kan gå ind og tage hunden, derpå aflive den uden ankesag. som borger har man INTET valg uanset hvad
Flere hunde er på den baggrund aflivet ganske uretfærdigt. sagen med bogart fx

http://dkira.com/2012/03/29/hundeloven-dode-bogart-pa-grund-af-politisjusk/




i sagen med Cato handler det om 2 hunde der løber gøende og aggressivt hen mod Cato. Cato forsvarer sig. den ene hund får sammenlagt 7 sting fordelt, men ud fra billederne mener jeg de er ganske overfladiske. tro mig, min gamle hund har haft være, og der gad Helsingør Politi ikke engang tage imod en anmeldelse. det tog OTTE henvendelser inden de gad at gøre den
en anden gang sagde de at det var for "omstændigt" og jeg bare skulle fise ned til dyrlægen for de havde andet at lave.....

Spørgsmålet er Catos sag er HVORFOR straffes Cato for at forsvare sig,mens ejeren til de hunde ikke får en straf?? personen havde jo ikke styr på de hunde, og loven siger nu engang at man skal have kontrol over hunden, hvis den skal gå uden snor


men hvorfor må en hund ikke reagerer som en hund? er vi på vej hen et sted hvor hunde efterhånden skal være teddybamser, man kan gøre med hvad man vil?

Er problemet ikke efterhånden, at folk ikke respekterer hvad en hund er?


Fotograf: Theresa Kjær
Taget d 19 september v Helsingør Politigård
Catos sidste dag